Mikulás műsor: Ajándékgyár | www.pompom.hu
  

Mikulás műsor: Ajándékgyár

Nagy a munka a manók földjén. Sok-sok ajándékot kell még elkészíteniük, hiszen lassan közeledik Mikulás napja és a Karácsony. Télapó hamarosan megérkezik, hogy ismét megtöltse puttonyát. Tomi manó igyekszik, hogy a babák is elkészüljenek, Peti manó egy játékautót szerel éppen. Telik múlik az idő és Télapó hamarosan megérkezik… Vajon sikerül elkészíteni az összes ajándékot? Az új Mikulás műsorban az együttes tagjai manó szerepben segítenek az ajándékok elkészítésében és egy izgalmas történet fonalára fűzik fel a legújabb Pom-Pom CD-n megjelent mikulás dalokat.

Szórakoztató, interaktív Mikulás műsor? – Hívja a Pom-pom együttest!

Múlnak a hetek, és azon kapja magát mindenki, hogy hamarosan itt a december, ami az év egyik legmozgalmasabb hónapja, hiszen ebben az időszakban ünnepek váltják egymást. A gyermekek számára a Télapó ünnep az egyik legizgalmasabb mind közül, ezért érdemes meglepni a kicsiket egy igazán szórakoztató eseménnyel! Ha szeretné megadni a módját az idei Télapó ünnepségnek, a színvonalas műsort bízza a Pom-pom együttesre!

A Pom-pom együttes minden évben változatos Mikulás gyerekműsorral kedveskedik a kicsiknek! A gyerekműsor összeállítása során fontosnak tartjuk, hogy a csemeték megismerkedjenek olyan Télapó történetekkel is, amelyek nem annyira közismertek, így nemcsak szórakoztathatjuk őket, hanem tudásukat is bővíthetjük. A Pom-pom együttes Mikulás gyerekműsora kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztat, garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni!

Idén decemberben ünnepeljünk együtt! A Mikulás gyerekműsorról érdeklődjön elérhetőségeinken!